Back to Top
RetuSGR Screenshot 0
RetuSGR Screenshot 1
RetuSGR Screenshot 2
RetuSGR Screenshot 3
Free website generator for mobile apps; privacy policy, app-ads.txt support and more... AppPage.net

About RetuSGR

Aplicația este dedicată organizațiilor ce administrează Puncte de Returnare cu colectare manuală a ambalajelor SGR.
Aplicația poate fi folosită în mod gratuit, pentru verificarea apartenenței unui ambalaj la sistemul SGR, prin scanarea simbolului grafic de tip cod de bare. În modul de utilizare fără costuri, aplicația necesită configurare contului de utilizator folosind un email activ și o parolă.
Aplicația pune la dispoziție și funcții suplimentare, contra cost, ce asigură gestionarea operațiunilor din Punctul de Returnare, de la primirea unui ambalaj SGR returnat, până la ridicarea sacilor sigilați de către transportatorul contractat de administratorul SGR.
Prin utilizarea în acest mod a aplicației, utilizatorul are asigurate datele primare ce pot dovedi sau pot fi opozabile oricărui terț în ceea ce privește garanțiile returnate clienților sau colectarea efectivă a diverselor tipuri de ambalaje (volume, tip de material) ce stau la baza decontărilor cu administratorul SGR, ca și dovada faptului că respectivul cod de bare s-a citit
corect la momentul returnării de către client.
După instalarea pe echipamentul mobil aplicația va solicita date de configurare a contului, ce vor fi utilizate pentru identificarea Punctului de Returnare și compania de care aparține, facilitând managementul mai multor Puncte de Lucru.
Datele despre ambalajele colectate sunt stocate local, iar utilizatorul are posibilitatea de a le transmite automat în scop de stocare și/sau procesare ulterioară, în funcție de necesități.
Gestiunea Punctului de Returnare include:
1. Gestiune client ce returnează ambalaje
2. Gestiune ambalaje colectate / client ce a retunat
3. Gestiune saci
4. Export Rapoarte
Prin activitatea de scanare se deschide o sesiune dedicată unui client ce returnează ambalaje SGR.
Aplicația verifică și confirmă apartenența la SGR a ambalajului returnat și îl include în lista de ambalaje returnate de primul client. Aplicația indică, de asemenea, ce culoare a sacului de colectare trebuie folosită: pet/doză în
sac de culoare galben, iar sticlă în sac de culoare verde.
Utilizatorul are posibilitatea de a preciza un număr de ambalaje de același fel, după prima scanare; totuși, nu este recomandabil, deoarece doar prin scanarea unul câte unul se validează decodabilitatea codului de bare.
Ambalajele ulterioare returnate de către client se scanează unul câte unul, iar, la terminarea acestora, se închide sesiunea pentru client, iar aplicația afișează suma ce trebuie înmânată clientului și stochează local datele asociate operațiunii de returnare pentru acel client.
Aplicația păstrează o listă de clienți, împreună cu istoricul ambalajelor returnate, sacii în care au fost depozitate.
În fiecare Punct de Returnare aplicația gestionează sacii deschiși, în care se preiau ambalajele și, la momentul sigilării, utilizatorul va introduce/scana codul sigiiliului, iar sacul va deveni disponibil pentru transport.
La momentul predării către transportator a sacilor, utilizatorul va introduce datele despre transport și le va avea disponibile pentru rapoarte.
Aplicația pune la dispoziție rapoarte cu privire la sumele rambursate ca garanție și statusul ambalajelor primite, pe perioade de timp.
În rapoarte se calculează, deasemenea, sumele corespunzătoare decontării cu administratorul SGR, tinând cont de toate criteriile legale.
Aplicația permite, ulterior, exportul rapoartelor, în formate acceptate de sisteme ERP, pentru integrare automată.

Similar Apps

Acrisure New Jersey

Acrisure New Jersey

0.0

Take your insurance needs with you with the Acrisure NJ 24/7 mobile app.

Xemplar Trends

Xemplar Trends

0.0

Delivers real-time business KPIs - derived from implementation of Xemplar Auto.

European Cancer Organisation

European Cancer Organisation

0.0

Join events from the European Cancer Organisation

덴탈몬 :  치과의사 구인구직

덴탈몬 : 치과의사 구인구직

0.0

치과의사 구인구직 사이트 열람 앱입니다

Trusted Businesses Brackenfell

Trusted Businesses Brackenfell

0.0

Have Peace of Mind while dealing with Trusted Businesses, No more Scammers

Flutter Live Course

Flutter Live Course

0.0

বাংলায় শিখুন অ্যাপ ডেভেলপমেন্ট