Back to Top
Boligblikk Screenshot 0
Boligblikk Screenshot 1
Boligblikk Screenshot 2
Boligblikk Screenshot 3

About Boligblikk

Med Boligblikk kan du ta vare på hjemmet, uansett hvor du er. Appen fungerer sammen med Gjensidige sin smarte husforsikring.

Boligblikk gir deg raskt og enkelt oversikt over hjemmet på startskjermen. Her kan du skru av og på sikkerhetsfunksjonen og sjekke kameraet om at alt er på stell. Dersom noe viktig skjer hjemme vil du bli varslet. Du kan selv velge om du kun vil bli varslet i appen eller om du ønsker SMS og/eller E-post varsling. Systemet gir også mulighet for at flere i familien kan få tilgang, og du kan enkelt administrere brukerroller.

Med Boligblikk får du tilgang til en startpakke med smarte komponenter, med mulighet til å utvide ditt smarthjem etter behov. Plattformen gir god fleksibilitet til at du kan utvide og kombinere ulike merker og komponenter, som for eksempel lyspærer, dørlås og stikkontakter for smart varmestyring.

Ønsker du å erstatte ditt alarmsystem kan du koble deg til en fleksibel alarmløsning direkte fra appen. Med denne tjenesten blir innbrudd, brann og vannlekkasje videresendt til Avarn alarmstasjon og en vekter eller nødetat vil rykke ut ved behov.
Vår ambisjon er at du skal få fullt overblikk over ditt hjem og at vi sammen kan hindre at små skader blir store. Bli med på reisen der vi ønsker å skape den optimale boligplattformen for husets helse.

Nøkkelfunksjoner:
• Enkel inngang til smarthus
• Fungerer med Zigbee og z-wave, slik at du kan utvide systemet etter eget behov
• Opprett automatisering for å smarte opp hjemmet ditt
• Gi tilgang til andre og administrer brukertilganger
• Varsling i app, på SMS og e-mail
• Mulighet for å koble til alarmsentral
• Alt på ett sted: husforsikring + smarthjem = sant

Similar Apps

Gjensidige

Gjensidige

2.0

Armed with this app, customers of Gjensidige in Norway have easy access...

Sundhedsunivers

Sundhedsunivers

0.0

Sundhedsunivers er et produkt virksomheden skal tilkøbe.Sundhedsunivers giver dig et samlet overblik...

Gouda

Gouda

0.0

No matter where in the world you are, help is always close...