Back to Top
TiBO mobile TV Screenshot 0
TiBO mobile TV Screenshot 1
TiBO mobile TV Screenshot 2
TiBO mobile TV Screenshot 3
Free website generator for mobile apps; privacy policy, app-ads.txt support and more... AppPage.net

About TiBO mobile TV

ABONOHU
Online në www.tibo.tv/bli/product-category/mobile-tv/
ose gjej dyqanin më afër teje www.tibo.tv/dyqanet


PROVO FALAS TIBO Mobile TV
1. Shkarkoni aplikacionin nga Play Store / App Store
2. Regjistroni të dhënat tuaj në “Sign Up”/”Regjistrohu”
KUJDES: Vendosni Email të saktë kur të bëni regjistrimin dhe bëni verifikimin duke klikuar në linkun që ju dërgohet automatikisht për verifikim.
3. Sapo verifikoni Emailin ju dërgohet një tjetër Email me të dhënat e abonimit TiBO për mobile që përfshin:
• username (përdoruesi)
• password (fjalëkalimi)

Plotësoni të dhënat (që morët me email “Përdorues” dhe “Fjalëkalim”) tek aplikacioni TiBO Mobile TV.
Këto të dhëna janë të vlefshme njëkohësisht edhe për të provuar 1 ditë FALAS dhe aplikacionin tonë TiBO SMART TV në televizorët Android Smart TV.

Ky shërbim mundësohet për të gjithë shqiptarët dhe shqipfolësit, në të gjitha territoret.

VINI RE:
 Nëse nuk mbani mend “Fjalëkalim-in” që keni regjistruar ju mund ta ndryshoni atë në çdo moment tek “Hyr/ Harrova Fjalëkalimin” (apo Log in / Forgot Password).
 ABONIMI FALAS 1 ditë ofrohet vetëm 1 herë abonimin falas dhe vlen njëkohësisht për mobile dhe Smart TV, më tej duhet të kryeni abonimin përkatës për të parë shërbimet TiBO.
 TiBO mobile TV mundësohet me çfarëdo lidhje interneti mbi 1 mbps 3G, 4G apo Wi Fi. Ne këshillojmë të përdoret një lidhje Wi Fi për të mos konsumuar Mgb nga paketa e operatorit telefonik përkatës.
 Abonimi për mobile është një shërbim lehtësisht i transferueshëm nga një pajisje (android apo ios) në tjetrën duke bërë më parë “log out” (dalje) nga pajisja fillestare.

SI AKTIVIZOHET SHËRBIMI ME PAGESE?
1. Shkarko FALAS aplikacionin “TiBO mobile TV” nga Google Store
2. Kryej abonimin mujor në www.tibo.tv/bli
Brenda pak minutave ju do të merrni një email me kodin (user+password) tuaj për mobile.
3. Hyni me “Përdorues” me “Fjalëkalim” tuaj dhe SHIKIM TË KËNDSHËM.

ÇFARË PËRMBAN TIBO MOBILE TV?
• Mbi 90 kanale shqiptare sportive dhe të huaja Live TV.
• Video On Demand me mbi 1500 filma shqiptarë, të huaj dhe filma të dubluar në shqip për fëmijë.
• Shërbimin Catch-up, i cili mundëson regjistrimin automatik 7 ditor të kanaleve më të ndjekura nga të gjithë bashkatdhetarët.
• Shërbimin EPG, me informacion mbi programet e kanaleve

Abonohuni online në www.tibo.tv/bli/product-category/mobile-tv/ ose gjej dyqanin më afër teje www.tibo.tv/dyqanet


PËR ÇDO PAQARTËSI KUJDESI I KLIENTIT TIBO ËSHTË NË DISPOZICIONIN TUAJ 24/7.
Viber/Whatsapp (355) 689082244 / 676006767
Email: [email protected]
Chat: www.tibo.tv
Skype: tiboiptv
https://www.facebook.com/tiboiptv
https://www.instagram.com/tiboiptv
Europë/Azi/Australi: T. (355) 44 31 4444 | Mob. (355) 676006767
Amerikë/Kanada: T. (917) 775-5003 / (917) 775-5012 | Mob. (844) 842-6872

DYQANET:
TiBO Shop 1: Brenda në terminalin e Aeroportit “Nënë Tereza”, Tiranë, Shqipëri
Tel: (355) 69 600 18 18. Email: [email protected].
TiBO Shop 2: Blv. Gjergj Fishta, Pll. G & P, "Kati i dytë", 1001,Tiranë, Shqipëri
Tel: (355) 67 600 67 67. Email: [email protected].
Distributorë TiBO në Botë: www.tibo.tv/dyqanet
Online: www.tibo.tv

Similar Apps

TiviApp Live IPTV Player

TiviApp Live IPTV Player

3.6

TiviApp will transform your device into a powerful Live IPTV media center,...

TVHClient

TVHClient

4.1

This app allows you to control your TVHeadend server (a TV receiver...

CosmiTV IPTV Player

CosmiTV IPTV Player

3.0

This TV Player app is intended to be used on Android devices...

author
great
Gentjan Gjoka
author
Jam shume i kenaqur me sherbimin tuaj, kanalet funksionojne ne menyre perfekte. Vetem ne mobile duhet te rrisni cilesine e kanaleve sepse asnje kanal nuk eshte HD. PUNE TE MBARE !
genti doda
author
Very good
Elena Nikolla
author
Te gjithe kampionatet e futbollit ne nje app!
Dardan Bekteshi
author
Excellent
Bobor Gaima
author
Super
Zen Gogu