Back to Top
Libri im ngjyroses Screenshot 0
Libri im ngjyroses Screenshot 1
Libri im ngjyroses Screenshot 2
Libri im ngjyroses Screenshot 3

About Libri im ngjyroses

Zbuloni një mënyrë të re për të vizatuar dhe ngjyrosur Dhelpren, Ariun, Zhapikun, Ksilofonin, Qenin apo Xhuxhin.

Veçoritë kryesore:
- Ngjyrosja e ilustrimeve me ngjyrat përkatëse
- Ruajtja e vizatimeve në albumin e fotografive

Aplikacioni edukativ shqip, Libri im ngjyroses eshte per femijen tuaj.

Similar Apps

Learn to Write Arabic Alphabet

Learn to Write Arabic Alphabet

3.9

This educational app brings the Arabic alphabet to life, with the ability...

Tracing Letters - Preschool

Tracing Letters - Preschool

0.0

Discover a new way for learning to write the English Alphabet letters...

Arabic Numbers: Learn & Write

Arabic Numbers: Learn & Write

4.3

Are you looking for an amazing Arabic numbers learning app for kids?...

Aprender a Escribir Números

Aprender a Escribir Números

0.0

Características clave para aprender y escribir números:- Aprender los números con la...

Write Numbers: Tracing 123

Write Numbers: Tracing 123

4.3

"Write Number: Tracing 123" is based on the concept of Learning with...

Learn Numbers in English

Learn Numbers in English

4.3

Learn Numbers in English, German, Italian, Spanish, Vietnamese, and Albanian is based...

author
Jeni super
A Google user