Back to Top
Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip Screenshot 0
Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip Screenshot 1
Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip Screenshot 2
Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip Screenshot 3
Free website generator for mobile apps; privacy policy, app-ads.txt support and more... AppPage.net

About Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip

Zbuloni një mënyrë të re për mësimin e shkrimit të alfabetit në shqip për fëmijët tuaj. Aplikacioni edukues interaktiv sjell mundësinë që fëmijët të mësojnë të shkruajnë 36 shkronjat e Alfabetit të Gjuhës Shqipe me ndihmën e ilustrimeve dhe narracionit atraktiv.

Përmes aplikacionit fëmijët nuk do ta kenë mundim mësimin për të shkruar shkronjat e alfabetit por do të sfidohen dhe argëtohen në të njëjtën kohë, duke kaluar prej një niveli në një nivel tjetër dhe duke grumbulluar yje për sukses më të madh.

Për të bërë çdo gjë edhe më atraktive është përdorur muzikë dhe efekte e gjithashtu edhe narracion nga fëmijët, në mënyrë që fëmiu të ndihet sa më i afërt me aplikacionin.

Veçoritë kryesore:

- Shkrimin e shkronjave në tabelë të zezë me katër ngjyra të ndryshme, ku nëse shkruan shkronjën si duhet atëherë merr 3 yjet maksimale, ndërsa nëse gabon mund të përdor shpuzën për fshirje.

Similar Apps

Learn to Write Arabic Alphabet

Learn to Write Arabic Alphabet

3.9

This educational app brings the Arabic alphabet to life, with the ability...

Tracing Letters - Preschool

Tracing Letters - Preschool

0.0

Discover a new way for learning to write the English Alphabet letters...

Arabic Numbers: Learn & Write

Arabic Numbers: Learn & Write

4.3

Are you looking for an amazing Arabic numbers learning app for kids?...

Learn Numbers in English

Learn Numbers in English

4.3

Learn Numbers in English, German, Italian, Spanish, Vietnamese, and Albanian is based...

Write Numbers: Tracing 123

Write Numbers: Tracing 123

4.3

"Write Number: Tracing 123" is based on the concept of Learning with...

Aprender a Escribir Números

Aprender a Escribir Números

0.0

Características clave para aprender y escribir números:- Aprender los números con la...

author
I love it
LLokmon CALA
author
Ky app eshte i mrekullueshem per mesimin e alfabetit shqip per femijet❤❤
hatiqe fazliu
author
Yv byb by
Chris Harrison
author
Ky esht nje loj me mrkullushme per msime Fmijet me shum msojn duk i shkruar shkronjat nxdnis dhe fmijet msoj me zhum nga kjo lojj...?,,,
Erina Bucolli
author
💖💜💎
Jeton Ferizi
author
shum i mire
Gani Meta