Back to Top
Alfabeti Shqip - Abetare ABC Screenshot 0
Alfabeti Shqip - Abetare ABC Screenshot 1
Alfabeti Shqip - Abetare ABC Screenshot 2
Alfabeti Shqip - Abetare ABC Screenshot 3
Free website generator for mobile apps; privacy policy, app-ads.txt support and more... AppPage.net

About Alfabeti Shqip - Abetare ABC

Zbuloni një mënyrë të re për mësimin e alfabetit në shqip për fëmijët tuaj. Aplikacioni edukues interaktiv sjell mundësinë që fëmijët të mësojnë 36 shkronjat e Alfabetit të Gjuhës Shqipe - ABC Shqip me ndihmën e ilustrimeve dhe narracionit atraktiv.

Përmes aplikacionit fëmijët nuk do ta kenë mundim mësimin e alfabetit por do të sfidohen dhe argëtohen në të njëjtën kohë, duke kaluar prej një niveli në një nivel tjetër dhe duke grumbulluar yje për sukses më të madh në Abetare.

Për të bërë çdo gjë edhe më atraktive është përdorur muzikë dhe efekte e gjithashtu edhe narracion nga fëmijët, në mënyrë që fëmiu të ndihet sa më i afërt me aplikacionin.

Veçoritë kryesore:

- Mësimin e shkronjave me interaksion dhe narracion
- Shkrimin e shkronjave në tabelë të zezë me katër ngjyra të ndryshme, ku nëse shkruan shkronjën si duhet atëherë merr 3 yjet maksimale.

Similar Apps

Learn to Write Arabic Alphabet

Learn to Write Arabic Alphabet

3.9

This educational app brings the Arabic alphabet to life, with the ability...

Tracing Letters - Preschool

Tracing Letters - Preschool

0.0

Discover a new way for learning to write the English Alphabet letters...

Arabic Numbers: Learn & Write

Arabic Numbers: Learn & Write

4.3

Are you looking for an amazing Arabic numbers learning app for kids?...

Aprender a Escribir Números

Aprender a Escribir Números

0.0

Características clave para aprender y escribir números:- Aprender los números con la...

Write Numbers: Tracing 123

Write Numbers: Tracing 123

4.3

"Write Number: Tracing 123" is based on the concept of Learning with...

Learn Numbers in English

Learn Numbers in English

4.3

Learn Numbers in English, German, Italian, Spanish, Vietnamese, and Albanian is based...

author
Është një lojë e mrekullueshme për fëmijët e vegjël.
A Kurti
author
ajlinrustemi🍔🍟🍷
A Google user
author
My kids love it and enjoy it
Seadin Ademi
author
Idiqdid Zoed
Greigor Gjini
author
Kjo eshte e bukur per fëmi te vegjël unë e mësoj vëllain tim me këtë
Ermal Zejnullahu
author
Tgybn thusly going yu
mehmet ameti