Back to Top
Lojëra për fëmijë - Shqip Screenshot 0
Lojëra për fëmijë - Shqip Screenshot 1
Lojëra për fëmijë - Shqip Screenshot 2
Lojëra për fëmijë - Shqip Screenshot 3

About Lojëra për fëmijë - Shqip

Përmes këtij aplikacioni, fëmijët mund të argëtohen duke luajtur dhe në të njejtën kohë duke mësuar për shkronjat e alfabetit të gjuhës shqipe.

Mundësitë për argëtim përfshijnë 4 lojëra me 6 nivele:

- Madhështori - marrja e shkronjës së madhe dhe vendosja tek shkronja e vogël.
- Sfiduesi - mso shkronjën e duhur nga copëzat përkatëse.
- Memoruesi - Mbaje në medn shkronjën që sheh dhe zbulo ilustrimin për atë shkronjë.
- Treni - Gjej cilat prej katër shkronjave është e sakt në bazë të ilustrimit në tren.

Lojra shqip , meso shqip , numrat shqip & shkronjat shqip

Similar Apps

Learn to Write Arabic Alphabet

Learn to Write Arabic Alphabet

3.9

This educational app brings the Arabic alphabet to life, with the ability...

Tracing Letters - Preschool

Tracing Letters - Preschool

0.0

Discover a new way for learning to write the English Alphabet letters...

Arabic Numbers: Learn & Write

Arabic Numbers: Learn & Write

4.3

Are you looking for an amazing Arabic numbers learning app for kids?...

Write Numbers: Tracing 123

Write Numbers: Tracing 123

4.3

"Write Number: Tracing 123" is based on the concept of Learning with...

Aprender a Escribir Números

Aprender a Escribir Números

0.0

Características clave para aprender y escribir números:- Aprender los números con la...

Learn Numbers in English

Learn Numbers in English

4.3

Learn Numbers in English, German, Italian, Spanish, Vietnamese, and Albanian is based...

author
Vajza ime I ploteson te gjitha pstaj e kthen rezultatin nga fillimi kenaqet shum me kete program
abc 123
author
Gjithqka e bukur, atraktive, terheqese per femijen edhe shumme edukative. Hajde njerez ti perkrahim prodhimet veprimet vendore pse mos ti mesojm femijet tane me ane te lojes shqip e mbi te gjitha nje aplikac...
O A A O
author
👍
Valon Topalli
author
Lojë shume e lehtë
Deivi Tufa
author
Super
ada hasolli
author
interesante
marsida isufi