Back to Top
Numrat - Mëso, Shkruaj & Luaj Screenshot 0
Numrat - Mëso, Shkruaj & Luaj Screenshot 1
Numrat - Mëso, Shkruaj & Luaj Screenshot 2
Numrat - Mëso, Shkruaj & Luaj Screenshot 3
Free website generator for mobile apps; privacy policy, app-ads.txt support and more... AppPage.net

About Numrat - Mëso, Shkruaj & Luaj

Nga zhvilluesit e Alfabetit Shqip tash vjen edhe një aplikacion edukativ për mësimin e numrave në shqip për fëmijët tuaj. Aplikacioni edukues interaktiv sjellë mundësinë që fëmijët të mësojnë numrat deri në 20 me ndihmën e ilustrimeve dhe narracionit atraktiv.

Veçoritë kryesore:

- Mësimin e numrave me ndërveprim dhe narracion.
- Shkrimin e numrave në tabelë të zezë me katër ngjyra të ndryshme, ku nëse shkruan numrin si duhet atëherë merr 3 yjet maksimale, ndërsa gabimet mund të fshihen me shpuzë.

Mundësitë shtesë për argëtim përfshijnë edhe 4 lojëra me 6 nivele, të cilët janë:

- Vendosja e numrit të duhur në rënditjen e numrave.
- Vendosja e numrave në vendin e frutave.
- Gjetja e cilit nga katër numrat është i saktë në bazë të ilustrimit në tren.
- Trego sa fruta i kemi në tabelë.

Similar Apps

Learn to Write Arabic Alphabet

Learn to Write Arabic Alphabet

3.9

This educational app brings the Arabic alphabet to life, with the ability...

Tracing Letters - Preschool

Tracing Letters - Preschool

0.0

Discover a new way for learning to write the English Alphabet letters...

Arabic Numbers: Learn & Write

Arabic Numbers: Learn & Write

4.3

Are you looking for an amazing Arabic numbers learning app for kids?...

Aprender a Escribir Números

Aprender a Escribir Números

0.0

Características clave para aprender y escribir números:- Aprender los números con la...

Learn Numbers in English

Learn Numbers in English

4.3

Learn Numbers in English, German, Italian, Spanish, Vietnamese, and Albanian is based...

Write Numbers: Tracing 123

Write Numbers: Tracing 123

4.3

"Write Number: Tracing 123" is based on the concept of Learning with...

author
fff
lavdim zogu
author
HahahaahahahahahahahzzhahahahahahahzhahahzhahGahahahahahahahahahahahahaahahahahahahgagagaaggaaggagagagagaagagahahahahahahahahahahahahahajahahahahahahahhahahah
Melos Beqiri2
author
Evrithing gote
A Google user
author
Shum e Bukur per femiet i edukojn femit me Mir numrat
A Google user
author
Ishte tamam sic e kam imaginary
matias isufi
author
Shumë i mirë app 👍🖑
A Google user