Back to Top
FiskHer Screenshot 0
FiskHer Screenshot 1
FiskHer Screenshot 2
FiskHer Screenshot 3

About FiskHer

Fisk som proffene med FiskHer, appen hvor noen av Norges beste og ivrigste fritidsfiskere har samlet sin kunnskap og erfaring. Med deres hjelp har vi funnet fram til mer enn 30.000 fiskeområder langs hele norskekysten, hvor sjansene er gode for å trekke opp akkurat den fisken du håper på.

Eksperthjelp
Vi vet hvor torsken biter, hvor makrellen stimer og hvor sjøørreten gjemmer seg - og gir deg skjulesteder til totalt 15 ulike arter. På våre avanserte sjøkart og satelittbilder får du unik innsikt i topografi og biotoper, både over og under vann.

Tips og utstyr
I tillegg til å vise vei til fisken, forteller FiskHer deg også hvordan du øker sjansene for å få den på kroken. Våre eksperter deler sine beste tips til utstyr, agn og fisketeknikk. Appen lar deg plotte fangsten din på kartet, dele den med andre (om du ønsker det), konkurrere mot venner og se hvor de har fått napp.

Fiskegjenkjenning
Er du usikker på hva du har fanget, kan du ta bilde av fisken med telefonen din, og vårt avanserte fiskegjenkjenningsprogram forteller deg hvilken art det er. Trenger du tips til tilbereding av fisken, har FiskHer også gode oppskrifter til deg.

Andre tjenester
Vi er opptatt av å gjøre de gode fiskeopplevelsene tilgjengelig for alle, og har funnet fram til tilrettelagte fiskeplasser over hele landet, også i ferskvann. På våre kart finner du også din nærmeste båtrampe, du får vite om elveutløp, om fredningssoner og andre hensyn som må tas.

Med FiskHer blir du rett og slett en bedre fisker, enten du er en glad amatør eller har mye erfaring fra før.

Appen lar deg dra på fisketur med ekspertenes tips i lomma.
Den gir ingen nappgaranti, men nærmere kommer du ikke.Dette får du:

Gratisversjonen
Alle fiskeområder registrert for følgende arter:
- Torsk
- Sei
- Lyr
- Sjøørret
- Makrell
- Hvitting
- Berggylt

Avanserte- og nøyaktige kart og satelittbilder av hele Norge

Egen sosial plattform, med enkel mulighet til å registrere fangst og fangssted (også i ferskvann), samt kommunisere med andre fiskere og delta i konkurranser og mye annet gøy

Oversikt over båtramper og tilrettelagte fiskeplasser (også ferskvann)

Premiumversjonen
Alle fiskeområder for alle 15 artene. I tillegg til de sju fra gratisversjonen, får du følgende arter:
Brosme
Lange
Uer
Hyse
Kveite
Havabbor
Rødspette
Laks
Steinbit

Betaversjon av verdens mest avanserte program for gjenkjenning av fiskearter. Ta bilde av fisken og få beskjed om hvilken art det er. Vår database inneholder nær 50 av de mest vanlige fiskene.

«Skjulte perler»: Våre fiskere har plukket ut unike steder langs kysten hvor de mener det er ekstra interessant å fiske. Fremdeles ingen nappgaranti, men her får du muligheten til å fiske på de stedene hvor de beste fiskerne velger å prøve først.

Personvernerklæring: https://fiskher.no/personvernerklaering/
Bruksvilkår: https://fiskher.no/bruksvilkar/


Vite mer?

Lik oss på Facebook: https://www.facebook.com/fiskherapp
Følg oss på instagram: https://www.instagram.com/fiskher.norge/
Følg oss på Twitter: https://twitter.com/fisk_her