Back to Top
FIBLA Fiskalna blagajna Screenshot 0
FIBLA Fiskalna blagajna Screenshot 1
FIBLA Fiskalna blagajna Screenshot 2
FIBLA Fiskalna blagajna Screenshot 3

About FIBLA Fiskalna blagajna

FIBLA prijenosna fiskalna blagajna idealno je rješenje manjim i srednjim poduzećima i obrtima koji izdaju račune na terenu ili ne žele ulagati u skupu opremu samo da bi vodili jednostavnu blagajnu.

Bilo da se radilo o salonu za uljepšavanje, odvjetničkom uredu, frizerskom salonu ili automehaničarskoj radnji sa FIBLA fiskalnom blagajnom ste sigurni.

Stalno ste u pokretu? Vrsite dostavu i montažu i morate izdati račun sa terena? Trebate izdati ponudu klijentu ali više ste u autu nego u uredu?

Sa FIBLA fiskalnom blagajnom bez problema, brzo i jednostavno izdajete fiskalne račune ili izrađujete ponude Vašim klijentima.

Ponude i račune otiskate u trenu, no isto tako ih jednim klikom saljete klijentu na email, jednostavno i elegantno.

Ako iznajmljujete smještaj i potrebna Vam je kasa, ili ste vlasnik ljetne suvenirnice, ili pak organizirate izlete - naša FIBLA mobilna fiskalna blagajna sa prihvatom svih kartica je pravo rješenje za Vas. U svakom trenutku i na svakom mjestu možete brzo kupcu izdati ponudu ili račun!

Naša fiskalna blagajna je sve u jednom - i kasa i tiskač i POS uređaj za prihvat kartica! Ne morate više vući sa sobom glomazna rješenja kako bi samo naplatili svoje proizvode i usluge. Isprobajte aplikaciju i svakako posjetite naše web stranice www.fibla.hr za više informacija.

Similar Apps

Just 10 Minutes

Just 10 Minutes

4.6

Set daily, manageable time goals for habits and tasks and use the...

Mastery

Mastery

4.1

In order to become a Master you must practice a skill for...

PomoDone App – Timer for your

PomoDone App – Timer for your

3.6

Productivity Countdown timer to apply a timeboxing methodology for your Todoist™, Trello™,...