Back to Top
Alfabeti dhe Numrat Shqip Screenshot 0
Alfabeti dhe Numrat Shqip Screenshot 1
Alfabeti dhe Numrat Shqip Screenshot 2
Alfabeti dhe Numrat Shqip Screenshot 3

About Alfabeti dhe Numrat Shqip

Ne aplikacion eshte perfshire shkronjat, numrat dhe disa lojra per femije
Aplikacione eshte krijuar per femije te moshes prej 2 deri 7 vjet.

Eshte shume i thjeshte per perdorim

Similar Apps

Temperature Converter v2

Temperature Converter v2

0.0

Temperature Converter v2...

Милионер Македонија

Милионер Македонија

0.0

Милионер Македонија - milioner makedonijaigra...

Temperature Converter

Temperature Converter

0.0

free calculator for converting c to f and f to c...

Deutsch Millionär

Deutsch Millionär

0.0

Sein freies Spiel,mit 2500 Frage Deutsch Millionär , Österreich Millionär , Schweizer...

Elevator Problem

Elevator Problem

0.0

Please, help those five people to get out of the elevator. Elevator...

Milioneri Islam Shqip

Milioneri Islam Shqip

0.0

Kuzi permban pyetje nga feja islame dhe nje numer te vogel te...

author
A Google user
author
Eshte shum e mir per femijet
A Google user
author
💛💛💛💛
dardanaa hajdari
author
SAMANTA Leka
A Google user
author
Bravo
A Google user
author
Mir
nevzat mustafa