Back to Top
Drite e Zemres Screenshot 0
Drite e Zemres Screenshot 1
Drite e Zemres Screenshot 2
Drite e Zemres Screenshot 3
Free website generator for mobile apps; privacy policy, app-ads.txt support and more... AppPage.net

About Drite e Zemres

“Dritë e Zemrës” aplikacion i ri per android…I krijuar nga Imerja Jusufi nga Gostivari student i Inxhinieris Informatike ne USHT.
Aplikacioni ne fjale eshte mjaft i thjeshte per tu perdorur dhe mjaft efikas dhe i nevojshem, permban te dhena te ndryshme nga feja Islame.
Ne te mund te gjeni:
-Takvimin ditore per Maqedonine, Kosoven, Shqiperin, Itali, Zvicer, Gjermani.. si dhe ne te gjitha vendet ku gjenden Shqiptaret Musliman;
-Drejtimin e kibles.
-Duat e nevojshme dhe degjimin e tyre me ze si dhe shqiptimin e tyre.
-Hadithe nga Muhammedi a.s.
-Video live nga Meka.
-Marrja e abdestit.
-Lutje te ndryshme
-Mbulesa Islame
-Si dhe shume gjera tjera te perditshme te nevojshme..

Similar Apps

Temperature Converter v2

Temperature Converter v2

0.0

Temperature Converter v2...

Милионер Македонија

Милионер Македонија

0.0

Милионер Македонија - milioner makedonijaigra...

Temperature Converter

Temperature Converter

0.0

free calculator for converting c to f and f to c...

Deutsch Millionär

Deutsch Millionär

0.0

Sein freies Spiel,mit 2500 Frage Deutsch Millionär , Österreich Millionär , Schweizer...

Alfabeti dhe Numrat Shqip

Alfabeti dhe Numrat Shqip

0.0

Ne aplikacion eshte perfshire shkronjat, numrat dhe disa lojra per femijeAplikacione eshte...

Elevator Problem

Elevator Problem

0.0

Please, help those five people to get out of the elevator. Elevator...

Frequently Asked Questions(FAQ)

Cila eshte funksioni i aplikacionit "Drite e Zemres"?

Aplikacioni "Drite e Zemres" eshte nje aplikacion i thjeshte dhe efikas qe permban te dhena te ndryshme nga feja Islame, si takvimin ditore per disa vende, drejtimin e kibles, dua dhe lutje te ndryshme, hadithe nga Muhammedi a.s, video live nga Meka, marrjen e abdestit, mbulesa Islame dhe shume gjera tjera te perditshme te nevojshme.

Cili eshte krijuar aplikacion "Drite e Zemres"?

Aplikacioni "Drite e Zemres" eshte krijuar nga Imerja Jusufi nga Gostivari, student i Inxhinieris Informatike ne USHT.
author
Allahu iu shpërbleftë për këtë punë të mrekullueshme në Dynja dhe Ahiret!
A Google user
author
Ku me e ba update
Klejvisi Shkoder
author
It s good
Llokman Pajaziti
author
Zoti te shberbleft
Vajdin Ilazi
author
Kohe bukur
A Google user
author
Bestt
A Google user