Back to Top
Digitalb Kudo Screenshot 0
Digitalb Kudo Screenshot 1
Digitalb Kudo Screenshot 2
Digitalb Kudo Screenshot 3

About Digitalb Kudo

Digitalb KUDO - App-i që sjell LIVE kanalet e DIGITALB në celularin apo tabletin tënd. Tani nuk humbet asnjë program të preferuar edhe nëse nuk je para televizorit. Shkarko App-in Digitalb KUDO! nëpërmjet Wifi, që të mos konsumoni “internet data” nga operatori juaj mobile.

Karakteristikat e përgjithshme;

*LIVE TV, me 30 kanale televizive.
Kanale gjeneraliste, kanale lajmesh, kanale filmash, kanale për fëmijë, kanale dokumentarësh, kanale muzikore dhe kanale sportive. Shumë shpejt edhe kanale të tjera!

*Catch Up
Mund të rikthehesh në kohë dhe të shohësh programe që janë transmetuar, deri në 72 orë më parë.

*EPG
Çdo kanal vjen me guidën e programeve, me përshkrimin përkatës.

*Parental control
Kontroll prindëror për kufizimin e shikueshmërisë së kanaleve sipas moshës së lejuar.

*Listë favorite
Ju keni mundësine të krijoni një grup kanalesh sipas shijeve tuaja.

*Së shpejti;
VOD
“Remote Control”

Për t’u abonuar në Digitalb KUDO, vizitoni link e mëposhtëm:
https://abonohu.digitalb.al/

------

- Suportohen versionet android me OS 4.04, e më tej.
- Sa bandwidth kërkon? Te paktën 1 Mbps për celular , phablet dhe tablet.

* Përdorimi i internetit mund t’ju ngarkojë me detyrime shtesë nga operatori juaj, i cili ju mundëson mobile data.

author
Mua nuk me hapet si program shkruaj passwordin dhe emrin po thot gabim tani si te veproj un
Qwerty Yuiop
author
Me pelqen Digitalb kudo
Moisi official
author
Nuk del shenja e play te asnje stacion. Rri vtm te stacioni 1 .
laidon goxhara