Back to Top
Szeretetkert Screenshot 0
Szeretetkert Screenshot 1
Szeretetkert Screenshot 2
Szeretetkert Screenshot 3

About Szeretetkert

SzeretetKert
Köszöntelek a párkapcsolatod kertjében!

A SzeretetKert szakemberek és korábbi párterápiák tapasztalatait ötvözi könnyen érthető és elsajátítható módon.
A kertben, 17 különböző terület van, mely a kapcsolatod különböző részeit jelenti.

Tarts velünk, ha éppen egy kapcsolatod kezdődik, vagy, ha látod a feszültség első jeleit, és szeretnéd ezeket jól kezelni.
Kifejezetten ajánljuk programunkat, ha sok a konfliktus köztetek, vagy éppen távolabb kerültetek egymástól.

Milyen a Ti kapcsolatotok kertje? Valóban „szeretetkertben” éltek? Olyan, mint amikor a kapcsolatotok kezdetén szerelembe estetek és igent mondtatok egymásra, vagy vannak árnyékos, elhanyagolt részek?
Szeretném közösen átgondolni Veled, hogy a kapcsolatotok bizonyos részeire hol férne rá egy kis gyomlálás, gondoskodás, művelés ebben a szimbolikus kertben?
Együtt felmérni, felismerni azt, hogy a kert különböző területei milyen állapotban vannak.
A Szeretetkert játékos programjában egy kis manó kísér az utadon, és pontosan tájékoztat, arról, hogyan tudsz tovább haladni.

Például felmérheted, hogy milyen köztetek a kommunikáció, amelyet a kertben az ösvény szimbolizál. Optimális esetben mindenhova eljut, mindent behálóz, bármiről tudtok beszélgetni egymással. Mennyire építő, vagy romboló módon fejezitek ki magatokat.

Milyen a virágoskertetek? A virágok érzik-e a gondoskodó odafordulást? Azaz a megfelelő szeretetnyelven tudjátok-e megszólítani egymást?

Miből erednek köztetek konfliktusok, hogyan kezelitek Őket, mennyi sérülést szereztek, adtok és kaptok a konfliktusok során? Milyen tükröt tartasz a párodnak, milyen a kertben a tó vize?

Milyen a forrás, azaz milyen köztetek a szexualitás? Van-e a kertben rátok boruló lugas, ahol csak ketten vagytok, elrejtőzve együtt a világ szeme elől? Hogy élitek meg, s milyen gyakran az intimitást?

Milyen az égbolt a kertetek felett, az időjárás? S milyen jövő várhat rátok?

Mindezt a Szeretetkert segítségével mutatjuk be, ahol bár minden mindennel kapcsolódik, minden egyes rész összefügg, hatással van, s meghatározója a nagy egésznek, mégis részleteiben, különböző aspektusokból vizsgáljuk meg azokat. Például a tó jelenti azt, hogy milyen tükröt tartasz a párodnak, kapcsolódik a virágoskerthez, a szeretetnyelvekhez. A virágoskert gondozásának fontos része a kommunikáció ösvénye. Mindezeket alapvetően meghatározza a kert közepén álló fa. A fa törzsének felépítése, azaz, hogy milyen az énképünk.
Ezt befolyásolja az, hogy milyen szülői mintáink vannak, honnan származnak a gyökereink. Hogyan kapaszkodunk a talajba, milyen a földi léthez való viszonyunk. A kertben található kút vize pedig mélyről táplálja kertünk valamennyi részletét. Őseink élete, útja, transzgenerációs mintázataink a mélyből előlépve, észrevétlen itatják át kertünk különböző területeit.

A kapcsolatod egy része ingyenesen is felmérhető, ha pedig a változáshoz szeretnél útmutatót kapni, akkor megvásárolhatod a program további részeit.

A „FEJ” a megértést szolgálja. Hogy jobban ráláss arra mi is történik köztetek. Színészekkel felvett jeleneteken, és előadásokon keresztül segítjük a felismeréseket, önismereted bővítését. Ugyanakkor a párod, és a kapcsolatotok működésének mélyebb megértését is.

A „SZÍV” részében egy érzelem és szükséglet térképen beazonosíthatod, azt, ami felett sokszor elsiklunk, vagy éppen elveszünk benne. Mit érzel valójában Te, és mit érezhet a párod. Mindez miből fakad? Mit is szeretnél igazán? És mit szeretne Ő?

A „KÉZ” a tetteket szimbolizálja. Mit tegyél? Hogyan változtass, ha felismerted ennek fontosságát? A felismerést, s a megértést követően gyakorlati, praktikus, útjelzőtáblákat adunk a problémás területek változtatásához.

Mindezt a saját „NAPLÓ” részben követheted lépésről lépésre.
Olyan feladatokat, lehetőségeket mutatunk, ajánlunk, amelyek segítenek abban, hogy az egyes területeket hogyan tudjátok úgy ápolni, gondozni, hogy valóban örömteli kapcsolatban éljetek. Igazi „szeretetkertben”.

author
Egyszerű elrendezés, könnyen követhető instrukciók, hibátlan funkciók. A képernyővédő bekapcsolàsakor megáll a videó.
Gabriella Gulyas