Back to Top
Numerologie - Secretul Numerelor Screenshot 0
Numerologie - Secretul Numerelor Screenshot 1
Numerologie - Secretul Numerelor Screenshot 2
Numerologie - Secretul Numerelor Screenshot 3

About Numerologie - Secretul Numerelor

Tainele Universului devin mai ușor de descifrat prin limbajul etern al cifrelor și omul se afișează precum o carte deschisă în fața celui care stăpânește Secretul Numerelor. Numerologia depășește frontierele logicii și ale raționamentelor filosofice, este mai presus de fantezie, de ficțiune sau de imaginație, inspiră și dă naștere unui limbaj simbolc.

Aplicația Secretul Numerelor permite efectuarea celor mai complexe calcule numerologice pornind de la data nașterii și numele persoanei supusă analizei. Tabelele Numerologice vă permit să vizualizați Tehnica de calcul, Semnificația caselor componente și, cel mai important, vă oferă Descrierea cifrelor din propria Numerogramă. Aveți posibilitatea să aflați semnificația Numelui, să calculați gradul de Compatibilitate dintre două persoane, să descifrați Ciclul Evolutiv personal, să accesați zilnic Numerograma Zilei, să comandați o Numerogramă Completă și să accesați numeroase alte informații despre toate elemente numerologice esențiale.
Aplicația poate fi folosită împreună cu cartea Manual de Numerologie scrisă de numerologul Eduard Agachi.

CALCULE NUMEROLOGICE
Efectuează calculele pentru următoarele tabele: Tabelul Numerologic Personal ® - TNP, Tabelul Numerologic al Zilei de Naștere – TNZ, Tabelul Numerologic al Numelui – TNN și Tabelul Numerologic al Temperamentului – TNT, cu următoarele beneficii:
- semnificația casei
- interpretarea valorii
- algoritm de calcul
- descarcă tabel în format JPG

CALCULE NUMEROLOGICE AVANSATE
Pot fi realizate calcule pentru mai multe structuri numerologice cu un grad avansat de precizie, oferind în același timp descrierea acestora:
- Răscrucea Realizărilor
- Răscrucea Obstacolelor
- Perechi Repetitive
- Perechi Complementare
- Perechi Provocatoare
- Perechi în Simetrie
- Pereche în Cumpănă
- Pereche Compensatorie
- Pereche de Sprijin
- Pereche Dominantă

CALCULUL COMPATIBILITĂȚII
Aplicația permite calculul gradului de compatibilitate dintre două persoane și oferă o descriere detaliată a relației dintre acestea. Calculul poate fi folosit atât între partenerii de cuplu cât și între copii și părinții lor, între colegii de serviciu, între asociații dintr-o afacere sau între orice alte două persoane.

CICLUL EVOLUTIV PERSONAL
Din momentul nașterii, fiecare om este supus unei evoluții care are la bază un cod personal format printr-un calcul special al zilei de naștere. Aplicația permite calculul exact al Ciclului Evolutiv personal și oferă interpretări exacte cu privire la etapa curentă din viața unui om și la evoluția ulterioară a acesteia. De asemenea, permite calculul unor previziuni pentru o perioadă îndepărtată din viitor, precum și descifrarea unor evenimente marcante din trecut.

BIORITMUL
Permite calculul ciclurilor biologice ale omului, raportate procentual la ziua curentă.

CORESPONDENȚA CELOR 4 ELEMENTE PRIMORDIALE
Pentru intepretări avansate, se folosește influența celor 4 elemente primordiale în numerograma personală: FOC, APĂ, AER și PĂMÂNT.

NUMEROGRAMA ZILEI
Permite vizualizarea analizei numerologice a zilei curente. Este un bun prilej de a le oferi celor dragi un cadou inedit de ziua lor, deoarece aplicația permite distribuirea paginii respective.

INFORMAȚII ȘI NOUTĂȚI
Găsiți în paginile aplicației cele mai actuale informații despre fiecare cifră, despre ziua de naștere și despre particularitățile cifrelor de destin.

COMANDĂ NUMEROGRAMA COMPLETĂ
De la începutul anului 2021 va fi posibilă comanda unei Numerograme Complete pe baza Numelui complet și a Zilei de naștere. Mai multe detalii în curând.

Aplicația permite utilizatorilor să opteze pentru unul dintre cele 4 tipuri de conturi: Inițiat, Discipol, Avansat și Numerolog. Conturile beneficiază de avantaje atât în aplicația Secretul Numerelor cât și pe platforma de cursuri on-line, care va permite o interacțiune constantă cu numerologul Eduard Agachi și cu Suada Agachi – specialist în tehnici de citire a chipului.

www.SecretulNumerelor.ro
[email protected]

Similar Apps - visible in preview.

Numeroscope - Numerology & Numbers Meaning

Numeroscope - Numerology & Numbers Meaning

4.8

Reveal your secret numbers and discover your greater purpose

Numerology Rediscover Yourself

Numerology Rediscover Yourself

4.7

Let Numerology help you reveal the secrets of numbers and rediscover yourself

A Numerology

A Numerology

4.2

Learn about your life secret and potential from your Date of birth.

Book of Fate: Mystic Oracle

Book of Fate: Mystic Oracle

4.2

Mystical Oracle definitely will predict your future!

Laluna: Horoscope & Numerology

Laluna: Horoscope & Numerology

4.6

Astrology Zodiac Compatibility

Angel Numbers Numerology

Angel Numbers Numerology

4.7

Unlock the hidden meaning of secret numbers to live in harmony with the universe

author
recomand
Eve's Dolls
author
This is the best up !! Is very useful and helpful for everyday life .
Mariana Pusca
author
Five star ⭐⭐⭐⭐⭐ because is a really 5⭐ app. They did a titanic job to get an exceptional result that deserves to be rewarded. It is something unique and perhaps with the most complete and fine result. The ap...
Raphael Leontin Mircea