Back to Top
Stiri si Noutati Screenshot 0
Stiri si Noutati Screenshot 1
Stiri si Noutati Screenshot 2
Stiri si Noutati Screenshot 3

About Stiri si Noutati

Stiri si noutati este o aplicatie de tip RSS reader, are o colectie interna de site-uri de stiri din Romania din diferite categorii. Tinta este sa furnizeze stirile preferate intr-un format cat mai simplu si curat.

Pentru inceput am adaugat stiri doar din Romania, o sa updatam lista de site-uri in mod constant pentru dumneavoastra!

Aplicatia poate fi folosita pe tablete sau dispozitive mai mari. Ecranul este impartit in doua parti, zona de site-uri de stiri si partea dreapta unde este lista cu stiri.

Aplicatia contine site-uri de stiri grupate pe categorii, incarcare stiri/noutati pentru fiecare site in parte si vizualizare stire pe site-ul sursa direct in aplicatie. Utilizatorul poate ascunde/afisa ce categorii doreste pe ecranul principal.

Utilizatorul are si posibilitatea de a adauga rss-uri proprii si poate sterge orice element rss care nu corespunde gusturilor proprii.

Pentru cei care vor sa sprijine in continuare dezvoltarea aplicatiei si care s-au saturat de reclamele din aplicatie, am adaugat o sectiune noua de cumparaturi in aplicatie, de acolo puteti cumpara pachetul care sterge toate reclamele din aplicatie, pachetul se cumpara o singura data si este valabil permanent.

Poti adauga RSS feeds direct din browserul tau web! Vezi cum aici: https://www.youtube.com/watch?v=2LV1rgeV1QA

Nota:
Autorul aplicatiei nu este responsabil pentru continutul stirilor. Stirile sunt incarcate din feed-uri RSS puse la dispozitie de site-urile prezente in aplicatie.

author
E chiar cea mai buna aplicatie de stiri din Romania! o folosesc in fiecare zi! Si ce e cel mai misto, ca o poti folosi in orice situatie: la micul dejun, in metrou, cand stai pe tron, cand conduci si stai la...
Alex BartiƟ
author
Doar ca avem nevoie si de alte ziare decat cele infecte din Romania :))
Marius Bob
author
Nice
Bogdan Comsa