Back to Top
Evergreen Predeal Screenshot 0
Evergreen Predeal Screenshot 1
Evergreen Predeal Screenshot 2
Evergreen Predeal Screenshot 3

About Evergreen Predeal

Utilizatorii aplicatiei Predeal Evergreen vor beneficia de:
- o aplicatie simpla si eficenta pentru comenzi de mancare si bauturi. Din meniu fac parte pizza, burgeri cu cartofi prajiti, mici cu cartofi Wedges, tochitura, papanasi, produse indragite de adulti si copii, ideale pentru a fi luate la pachet in drumetie, la picnic sau pe care sa le consume la Terasa Evergreen. Pentru comenzile online achitate integral prin aplicatie, turistii beneficiaza de o reducere de 20%, respectiv 10% reducere directa pe factura si 10% puncte cumulate, prin care pot achizitiona alte servicii turistice in Predeal.
- un mod rapid de a rezerva camere in cadrul Vilei Evergreen 4*, care beneficiaza de 12 camere de tip Family cu un pat matrimonial si o canapea dubla extensibila. Complexul turistic Evergreen, ideal pentru familii cu copii, beneficiaza de curte mare, locuri de joaca indoor si outdoor, teren de sport, restaurant cu bucatarie cu specific romanesc si international, meniuri pentru copii.
- vouchere de reduceri la activitati sportive, drumetii si evenimente in statiunea Predeal si in apropiere, reduceri in parcul de aventura Fun Park Trei Brazi, reduceri la Dino Parc Rasnov si la alte obiective turistice.
- informare si reduceri pentru participarea la evenimente de tip petreceri pentru copii, mese festive, foc de tabara, ateliere de creatie cu diverse tematici, jocuri si concursuri de cabana, Treasure Hunt.
- rezervare de echipament sportiv de vara: mountainbike, sau de iarna: schiuri, sanii, rezervare locuri la cursurile de schi, snowboard, tenis.
- rezervare si informare asupra drumetiilor, excursiilor, plimbarilor cu bicicleta in grup organizat, excursii cu masini 4x4 in Bucegi.
- achizitionare de bilete cu reduceri pentru grupuri la telescaunul Predeal.
- informare asupra locurilor care merita sa fie vizitate la pas, cu masina proprie sau cu bicicleta inchiriata din Predeal.
- trasee si durata acestora pe munte cu destinatii: Sapte Scari, Cabana Susai, Cabana Secuilor, Cabana Clabucet, Cabana Diham.
- informare asupra programului si costului de acces la alte obiective turistice de interes pentru familii cu copii: Aventura Parc Brasov, Zoo Brasov, Planetariu Brasov, Aqva Parc Brasov, Parcul National Bucegi, Rezervatia de ursi Rasnov.

La Vila Evergreen din Predeal se pot achizitiona pachete turistice cu ajutorul cardurilor de vacanta sau voucherelor de vacanta emise de: EDENRED ROMÂNIA, UP ROMANIA, SODEXO PASS ROMÂNIA.
Vila Evergreen, clasificata cu 4 stele, se regaseste in lista unitatilor acreditate de Ministerul Turismului. Facturile emise pot fi decontate de personalul militar si civil din MApN si MAI.
 
Pentru rezervari de pachete turistice la Vila Evergreen se achita un avans de 30%.

Puteti beneficia de una dintre cele mai frumoase vacante la munte, la numai un kilometru distanta de partiile Clabucet. Orientata spre sud, scaldata de soare, situata la marginea padurii de brazi, vila ofera o priveliste panoramica spre Masivul Postavaru si spre Muntii Baiului.
Stilul arhitectural specific zonei de munte, cu decoratiuni exterioare din lemn si soclu din piatra specifice Romaniei, incadreaza perfect vila in decorul natural. Vila complet reamenajata in 2010 este transformata intr-o "casa verde" - izvor de sanatate si relaxare.

Statiunea Predeal este recomandata tratamentului neuroasteniei, pentru revigorarea organismelor slabite, pentru recuperarea ulterioara suprasolicitarilor fizice sau intelectuale, pentru tratamentul tulburarilor endocrine și al problemelor de creștere ale copiilor. Principalii factori de cura sunt aerul curat, fara praf sau alți agenți alergici, bogat în ozon și radiații ultraviolete, atmosfera ionizata si presiunea relativ scazuta a aerului.

Similar Apps - visible in preview.

Taverna Fierarilor

Taverna Fierarilor

0.0

Construit sub deviza “Mâncare, Vin și Voie Bună,” restaurantul Taverna Fierarilor are...

Camizo Restaurant

Camizo Restaurant

0.0

Restaurant cu specific romanesc in al carui meniu se intalnesc pe langa...

Focco

Focco

0.0

Proaspata si delicioasa! Prosciutto crudo, rucola, parmezan, rosii cherry.In the mood for...

Krokanto

Krokanto

0.0

Fii krokant, fii diferit!...

Good Food Hunedoara

Good Food Hunedoara

0.0

Un restaurant vechi, cu tradiție pur autentică, aflat în centrul vechi al...

Navaro

Navaro

0.0

Ne place să ne încântăm clienții cu preparate dintre cele mai diversificate...