Back to Top
Vigilo Foresatt Barneskole Screenshot 0
Vigilo Foresatt Barneskole Screenshot 1
Vigilo Foresatt Barneskole Screenshot 2
Vigilo Foresatt Barneskole Screenshot 3

About Vigilo Foresatt Barneskole

Appen Vigilo Foresatt Barneskole gir deg som bruker av Vigilo Skole på en barneskole enda enklere kommunikasjon med skolen knyttet til dine barn.

Rapporter
De 20 siste rapportene fra det som ditt / dine barn har vært med på med tekst og bilder. Bla igjennom bildene i stort, zoom inn, last ned.

Meldinger
Behov for å gi en beskjed til skolen? Nå kan dette helt enkelt gjøres via appen. Raskt og trygt for deg, og oversiktlig for de ansatte. I appen får du i tillegg oversikt over mottatte og sendte meldinger knyttet til dine barn for de siste 30 dager.

Fravær
Er barnet ditt sykt, eller skal det ha fri fra SFO? Meld helt enkelt fravær via appen, og sørg for at de ansatte raskest mulig får beskjed og får det inn i sine oversikter.

Pushvarsling
Som standard vil du få pushvarsling når nye rapporter og meldinger er tilgjengelige i appen. Om du ikke ønsker dette kan du endre dette under instillinger.

Bruk av tillatelser
Appen spør om tilgang til Lagring for å kunne lagre bilder fra appen på enheten når du som bruker ønsker dette.
Appen spør om tilgang til Varslinger for å kunne gi deg som bruker beskjed når nytt innhold er tilgjengelig for deg som bruker. Du kan i appen velge hvilke varslinger du ønsker å motta.