Back to Top
MedEasy Screenshot 0
MedEasy Screenshot 1
MedEasy Screenshot 2
MedEasy Screenshot 3

About MedEasy

Vi forenkler kompliserte tema med lettfattelige forklaringer, skisser og konkrete regneeksempler, og sper på med fakta og knusktørr humor.

Her finner du forelesninger i anatomi og fysiologi, sykdomslære, mikrobiologi og medikamentregning. Du kan også følge med på hva vi driver med på vår blogg eller ved å lytte til vår podkast!

MedEasy ble opprinnelig utviklet av legetrioen Nils Christian, Sigve og Elisabeth under navnet SykepleiePluss. Alle tre jobber fortsatt som leger, og vi mener det er avgjørende med minst ett bein i klinikken for å kunne holde avstand mellom teori og praksis kort. Våre forelesere har bred erfaring fra undervisning av både sykepleier- og medisinstudenter. De siste årene har vi styrket teamet betydelig med én sykepleierstudent og tre erfarne fagsykepleiere som bidrar med alt fra fagutvikling til praktisk tilrettelegging.

Vi håper du vil sette pris på vår videolærebok, og ønsker deg en spennende reise gjennom menneskekroppen!

author
Litt kjedelig at lyden faller ut noen minutter etter man har slått av skjermen. Dette skjer med både videoene og podcast episodene. Håper på en oppdatering som fikser det problemet snart. Ellers er dette en ...
Eddie
author
Helt otroligt bra! Väldigt bra konkret fakta och både positivt och uppmuntrande. Mycket pedagogiska videor. Jag kollade in medeasy en dag då jag bara ville slänga grundboken, nu får medeasy mig snarare att t...
J B