Back to Top
DigiD Screenshot 0
DigiD Screenshot 1
DigiD Screenshot 2
DigiD Screenshot 3
Free website generator for mobile apps; privacy policy, app-ads.txt support and more... AppPage.net

About DigiD

De makkelijkste manier om veilig in te loggen

Beginnen met de app?
Activeer de DigiD app eerst. Open de DigiD app en volg de stappen in de app.

Hulp nodig bij activeren? Kijk op: www.digid.nl/over-digid/app

Hoe log ik in met de DigiD app?
Inloggen met de DigiD app kan op twee manieren:

1. Op uw telefoon of tablet logt u in met alleen een pincode.
2. Of u logt in op de computer, via de app. Dan neemt u eerst een koppelcode over, scant u een QR-code en voert u uw pincode in.

GEGEVENSVERWERKING & PRIVACY

De DigiD app verwerkt het IP-adres, de naam en versie van het besturingssysteem van uw smartphone of tablet, het unieke kenmerk van het mobiele apparaat, uw mobiele telefoonnummer en de door u te kiezen 5-cijferige pincode. Bij het uitvoeren van de ID-check verwerkt DigiD het documentnummer/rijbewijsnummer, geboortedatum en geldigheid.

Door de DigiD app te downloaden en te gebruiken gaat u akkoord met deze verwerking, waar ook de onderstaande bepalingen voor gelden.

1. De persoonsgegevens van de gebruiker worden verwerkt conform de geldende privacywetgeving. In de privacyverklaring vindt u wie verantwoordelijk is voor de verwerking van de persoonsgegevens voor DigiD, welke persoonsgegevens van de gebruiker van DigiD worden verwerkt en met welk doel dit gebeurt. De verwerking van persoonsgegevens door DigiD en regels over de werking, beveiliging en betrouwbaarheid van DigiD zijn opgenomen in wet- en regelgeving. De privacyverklaring en wet- en regelgeving vindt u op www.digid.nl.Logius heeft passende technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen getroffen tegen verlies of onrechtmatige verwerking van de persoonsgegevens van de gebruiker.
3. De DigiD app voldoet aan beveiligingsmaatregelen die vergelijkbaar zijn met de beveiligingsmaatregelen van DigiD. Ook maakt DigiD gebruik van de veiligheidsmechanismen van het besturingssysteem.
4. De gebruiker is zelf verantwoordelijk voor de beveiliging van zijn mobiele apparaat.
5. Voor de DigiD app kunnen zo nu en dan automatisch updates via de app-store worden gedownload en geïnstalleerd. Deze updates zijn bedoeld om de DigiD app te verbeteren, uit te breiden of verder te ontwikkelen en kunnen bestaan uit oplossingen voor programmafouten, geavanceerde functies, nieuwe softwaremodules of volledige nieuwe versies. Zonder deze updates is het mogelijk dat de DigiD app niet of niet behoorlijk functioneert.
6. Logius behoudt zich het recht voor zonder opgaaf van redenen het aanbieden van de DigiD app in de app-store of de werking van de DigiD app (tijdelijk) stop te zetten.

Similar Apps

PostNL

PostNL

2.8

Volg en verzend je pakketten met de PostNL app. In de app...

bol.com

bol.com

4.5

Al het gemak dat bol.com te bieden heeft, in één app. Zo...

NS

NS

3.8

The NS app is the official planning application for the Dutch Railways....

Albert Heijn supermarkt

Albert Heijn supermarkt

3.6

Welkom bij de Albert Heijn supermarkt app.Met de AH app wordt boodschappen doen nóg makkelijker en persoonlijker. Maak makkelijk je...

ABN AMRO

ABN AMRO

4.6

View your bank account transactions, identify yourself to customer services or pay...

Coolblue

Coolblue

4.5

With the Coolblue app, you can view the best Black Friday deals...

Frequently Asked Questions(FAQ)

Hoe kan ik de DigiD app activeren?

Open de DigiD app en volg de stappen in de app. Meer informatie vindt u op www.digid.nl/over-digid/app.

Op welke manieren kan ik inloggen met de DigiD app?

U kunt inloggen met alleen een pincode op uw telefoon of tablet. Daarnaast kunt u ook inloggen op de computer via de app, waarbij u een koppelcode overneemt, een QR-code scant en uw pincode invoert.

Welke gegevens worden verwerkt door de DigiD app?

De DigiD app verwerkt het IP-adres, de naam en versie van het besturingssysteem van uw smartphone of tablet, het unieke kenmerk van het mobiele apparaat, uw mobiele telefoonnummer en de door u gekozen 5-cijferige pincode. Bij de ID-check worden ook het documentnummer/rijbewijsnummer, geboortedatum en geldigheid verwerkt.

Hoe zit het met de privacy bij het gebruik van de DigiD app?

De persoonsgegevens worden verwerkt conform de geldende privacywetgeving. In de privacyverklaring op www.digid.nl kunt u meer informatie vinden over de verwerking van persoonsgegevens, de verantwoordelijke partij en het doel van de verwerking. Daarnaast zijn er wet- en regelgevingen die de werking, beveiliging en betrouwbaarheid van DigiD regelen.

Wie is verantwoordelijk voor de beveiliging van mijn mobiele apparaat?

U bent zelf verantwoordelijk voor de beveiliging van uw mobiele apparaat.

Wordt de DigiD app regelmatig geüpdatet?

Ja, zo nu en dan worden automatisch updates via de app-store gedownload en geïnstalleerd. Deze updates zijn bedoeld om de DigiD app te verbeteren, uit te breiden of verder te ontwikkelen.

Kan de aanbieding van de DigiD app in de app-store worden stopgezet?

Ja, Logius behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen het aanbieden van de DigiD app in de app-store of de werking van de DigiD app (tijdelijk) stop te zetten.
author
Ik vind helemaal mooi
Flin Verdaasdonk
author
Works sooooo good (no joke)
Ibrahim Elfaramawy
author
Makkelijk in gebruik
Jarrod Leeds
author
Werk wel
Débora Rodrigues
author
Very good
Frank Donegan
author
Werkt naar behoren
nard timmermans