Back to Top
Reklama5 Screenshot 0
Reklama5 Screenshot 1
Reklama5 Screenshot 2
Reklama5 Screenshot 3

About Reklama5

Во просек со над 300.000 огласи, со над 3,5 милиони посетители / месечно и вкупно повеќе од 60 милиони прегледи на страници месечно, Реклама5 денес е најголемата платформа за тргување во Македонија, како и најпосетуваната веб-страница во Македонија.

Во Реклама5 приватни лица и фирми можат да купуваат и продаваат нови и користени продукти како и да нудат услуги, исто така служи за презентација на Вашиот бизнис. Ако сакате да продадете автомобил, ако се интересирате за мотори, барате работно место, или сакате да објавите некој настан, нудиме категории за речиси сите желби.

► Моторни Возила
► Недвижности
► Дом и Градина
► Мода и Облека и Обувки
► Мобилни телефони и додатоци
► Компјутери
► ТВ, Видео, Фото и Мултимедија
► Музички инструменти и опрема
► Часовници и Накит
► Беби и Детски производи
► Здравје, Убавина додат. и опрема
► CD, DVD, VHS Музика, Филмови
► Книги и литература
► Канцелариски и Школски прибор
► Слободно време и хоби, Животни
► Спортска опрема и активности
► Антиквитети, Уметност, Колекц.
► Бизнис и дејности, Машини алати
► Храна и готвење
► Продавници, Трговија
► Услуги, Сервисери
► Вработување
► Настани, Ноќен живот, Изложби
► Одмор, Туризам, Билети, Патувања
► Лични контакти
► Останато

Пребарување на огласи!
Најдете токму она што го барате, со Реклама5 апликацијата можете лесно да ги прегледате и филтрирате сите огласи.

-Пребарување по категории и подкатегории
-Пребарување по региони
-Пребарување по клучни зборови
-Пребарување по бројот на огласот

Внеси нов оглас, брзо и бесплатно!
Инсталирајте ја Реклама5 апликацијата и започнете веднаш со продажба на вашите предмети.

Сподели омилени огласи со пријателите на социјалните мрежи: Facebook, Instagram, Viber, Twitter, СМС, E-Маил...

Од наша страна секогаш се стремиме да Ви понудиме најголема продуктивност. Постојано работиме на понатамошно развивање на порталот за огласи според желбите на корисниците. Реклама5 гарантира висок содржински квалитет на објавените огласи. Оттука се проверуваат сите огласи пред објавата. Скоро сите наши огласувачи се верифицирани корисници.

Како претставници на медиумите или како правно / физичко лице, имате можност преку е-пошта да воспоставите контакт со нас. Ве молиме оставете ги Вашите прашања и Ваш телефон за контакт. Ќе Ви одговориме во најкус можен рок. Ние го цениме вашето мислење за нашата апликација. Тоа ни помага за понатамошно подобрување.

Ви благодариме на довербата за користење на нашите услуги и Ви посакуваме многу успех со вашите огласи.

author
5/5
Darko 1
author
super
Valentin Stamoff
author
Top Aplikacija za Oglasi
Meri Atanasovska
author
Odlicno
zdrave stojanovski
author
If i can i will give 10 stars for this app...Nice work with the app. Simple, clean, easy to manage, every is on a place! You dont need to be sign in to see the saved ad (hearted ad ❤️) . Keep the good work g...
Aleksandar Tufekciev
author
super aplikacija
Tose Grozdanovski