Back to Top
AutoDiler Screenshot 0
AutoDiler Screenshot 1
AutoDiler Screenshot 2
AutoDiler Screenshot 3

About AutoDiler

Android aplikacija najposjećenijeg sajta za prodaju polovnih automobila, motora, kamiona, plovila i auto djelova u Crnoj Gori. Autodiler je najbolji i najlakši način za prodaju i kupovinu vozila u Crnoj Gori.
Aplikacija Vam omogućava da lako i jednostavno na svom mobilnom telefonu pretražite sajt Autodiler.me, dodate svoj oglas, pregledate i sačuvate Vama omiljene oglase, lako kontaktirate prodavca, pogledate ponudu auto placeva i podijelite oglase sa prijateljima.
Aplikacija je besplatna i radi na svim mobilnim telefonima sa Android operativnim sistemom, bez obzira na njegov procesor i veličinu ekrana, a jedino što je potrebno je pristup internetu.
Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, komentar, kritiku ili pohvalu, možete nas kontaktirati na email adresu [email protected]

Similar Apps - visible in preview.

AutoDiler

AutoDiler

4.1

Android aplikacija najposjećenijeg sajta za prodaju polovnih automobila, motora, kamiona, plovila i...

Oglasi - Oglasi.me

Oglasi - Oglasi.me

0.0

Najbrži i najbolji način da prodate ili kupite sve što želite -...

AR Stari Bar - Montenegro

AR Stari Bar - Montenegro

0.0

Meet the OLD BAR through augmented reality.Start the app and watch instruction...

author
Izvinjavam se zbog prethodne loše recenzije, nije bio problem u aplikaciji, nego u mojoj internet konekciji. Aplikacija radi perfektno.
Aleksandar O
author
Imao sam problem sa stalnim gasenjem aplikacije ali su administratori vrlo ljubazno i revnosno reagovali. Iskomunicirali smo problem, i narednim update-om su ga rijesili pa mi sad aplikacija radi perfektno. ...
Aldan Adrovic
author
Mnogo dobra aplikacija za trgovinu automobila na MNE podrucju
Marko Gardasevic