Back to Top
Brugseni Screenshot 0
Brugseni Screenshot 1
Brugseni Screenshot 2
Brugseni Screenshot 3

About Brugseni

BRUGSENI APP’EN ER FOR ALLE MEDLEMMER
Du kan som medlem af Kalaallit Nunaanni Brugseni få en masse fordele ud af at bruge app’en. Du kan altid læse de gældende tilbudsaviser for Brugsenis butikker, og med Brugseni app’en er det samtidig nemmere at få gode tips til at lave lækker og sund mad i hverdagen.

FÅ 3% I DIVI PLUSSI NÅR DU HANDLER HOS BRUGSENI
Når du som medlem handler i Brugsenis butikker, får du 3% i Divi Plussi på de fleste af dine indkøb. Divi Plussi er en ekstra rabat, som Brugseni kun giver til medlemmerne – en ekstra bonus ud over det du sparer på de ugentlige avistilbud. Hver uge får du også Divi Plussi på udvalgte tilbudsvarer – de kan ses i app’ens tilbudsmenu.

FÅ OVERBLIKKET OVER DIN DIVI PLUSSI – OG BETAL MED DEN
Hver gang du handler, tikker der Divi Plussi ind direkte i din app. Du ser din Divi Plussi med det samme og kan vælge at betale med den næste gang, du handler i en af Brugsenis butikker. Derudover kan du bruge app’en til altid at holde øje med status på din optjente Divi Plussi.

SÆRLIGE TILBUD TIL DIG SOM MEDLEM
Ud over at du får Divi Plussi på dine daglige indkøb, og at du igennem tilbudsaviserne kan læse mere om ugens gode tilbud i Brugseni, vil der i app’ens tilbudsmenu løbende vises særlige medlemstilbud, som ikke markedsføres andre steder. Så følg med i tilbuddene i app’en, og se hvad du som medlem kan spare og optjene i Divi Plussi.

LOKALE TILBUD TIL DIG OG NYT FRA DIN BUTIK
Tjek altid Brugseni app’en for varer til ekstra gode priser i din lokale butik – de findes kun i app’en. Din lokale butik er den butik, du har valgt som din tilhørsbutik, da du meldte dig ind i Kalaallit Nunaanni Brugseni, og du kan til enhver tid vælge en anden. I app’en er der også nyheder, events og meget mere fra din lokale butik.

PLANLÆG DINE INDKØB
Når du åbner en tilbudsavis i app’en, trykker du blot på de tilbud, du ønsker at købe. Herefter oprettes tilbuddene i indkøbslisten, så du kan bruge denne som din huskeliste, når du handler i butikken. Det er også nemt i indkøbslisten at tilføje andre produkter, du ønsker at købe. Du trykker blot på + symbolet. Du kan også mundtligt diktere varer, du ønsker skal fremgå af listen. Brug indkøbslisten i butikken, og fjern varer fra listen, efterhånden som du finder dem i butikken.

BETAL MED DIN DIVI PLUSSI VED KASSEN
Selv om dit almindelige medlemskort stadig fungerer som hidtil, kan du nemt og hurtigt bruge app’en som et digitalt medlemskort ved kassen. Scan app’en via bluetooth eller en QR scanner ved kassen, og betal også nemt med din opsparede Divi Plussi eller et tilknyttet betalingsmiddel.

OPSKRIFTER, KOGEBOG OG MADINSPIRATION
Du får løbende gode tips til nem og hurtig aftensmad, køkkenfif og tusindvis af opskrifter, så du aldrig mangler inspiration i køkkenet. Med Brugseni app’en er det nemmere at lave god mad og få en sund madøkonomi.

STYR PÅ DINE KASSEBONER
Hvis du betaler med app’en, kan du straks se din kvittering. Hver gang du handler, gemmer app’en en kopi af kassebonnen, så du kan holde styr på dit husholdningsregnskab ét samlet sted og finde gamle kvitteringer.

BRUG APP’EN PÅ DIT FORETRUKNE SPROG
Brugseni app’en kan anvendes på både dansk og grønlandsk. For at bruge app’en på grønlandsk skal du blot ændre sproget på din smartphone til grønlandsk. Det gør du under de generelle indstillinger på din smartphone. Dog vil der være indhold i app’en, som kun findes på dansk, såsom opskrifter og køkkentips.

Similar Apps - visible in preview.

MobilePay MyShop

MobilePay MyShop

0.0

MyShop is all your business need to offer simple payments via MobilePay

Mobile Business

Mobile Business

4.4

Mobile Business for managing your company's daily banking business

author
Virkede upåklageligt, rigtigt god feature at man kan se alle sine kvitteringer! 😃
Nilas Jarl