Back to Top
Komentimi i enderrave Screenshot 0
Komentimi i enderrave Screenshot 1

About Komentimi i enderrave

Fjalor per komentimin e enderrave bazuar ne fene Islame.

Menyre perfekte per interpretimin e enderrave tuaja.

Similar Apps - visible in preview.

Takvimi - Drite e Zemres

Takvimi - Drite e Zemres

4.8

Ju kerkojm falje per kete update te vonuar

Mëso Greqisht

Mëso Greqisht

0.0

Mëso Greqisht është aplikacion falas për mësimin e gjuhës greke.

Namazi PRO - Shqip

Namazi PRO - Shqip

4.6

Ne kete program ju paraqesim Namazin ne gjuhen shqipe, me nje dizajn te lehte

Semundja dhe ilaci

Semundja dhe ilaci

0.0

Sëmundja dhe iliac Ibn El-Kajim Xheuzije

author
Marjonida duci
Marionida Duci