Back to Top
DSU Screenshot 0
DSU Screenshot 1
DSU Screenshot 2
DSU Screenshot 3

About DSU

Fii informat și în siguranță cu aplicația DSU, aplicația oficială a Departamentului pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Aplicația conține știri zilnice despre activitatea tuturor serviciilor de urgență coordonate de către DSU, actualizări în timp real cu privire la apariția situațiilor de urgență regăsite la nivel național și alte evenimente importante, precum și alerte de urgență pentru locația specifică fiecărui utilizator. În plus, include articole despre cum să fii în siguranță în diverse situații de urgență, ca accidente sau alte situații care pot pune viața în pericol, dezastre naturale etc. De asemenea, funcția de raportare oferă posibilitatea oricărui utilizator să trimită informații vitale despre o situație de urgență la care e martor.

Aplicația conține și o hartă interactivă care afișează puncte importante de interes pentru diverse situații de urgență. Aceste puncte pot include adăposturi de protecție civilă, posturi de prim ajutor, unități de primiri urgențe cât și alte puncte de interes. Astfel, puteți localiza cu ușurință cele mai apropiate resurse și puteți ajunge în siguranță în timpul unei urgențe.

Similar Apps

Emergency Central

Emergency Central

2.9

FREE PREVIEW – View select topics in each of the resources and...

Medical ID

Medical ID

4.6

Medical ID allows creating medical profiles that are accessible from your lock...

Harriet Lane Handbook

Harriet Lane Handbook

4.3

FREE PREVIEW – View select topics showing the latest 22nd edition of...