Back to Top
Localo - Marketplace românesc Screenshot 0
Localo - Marketplace românesc Screenshot 1
Localo - Marketplace românesc Screenshot 2
Localo - Marketplace românesc Screenshot 3

About Localo - Marketplace românesc

Localo e un marketplace 100% românesc, unde susținem antreprenorii locali să vândă în mod direct produsele, și oferim consumatorilor garanția calității și a gustului autentic românesc.
Acum, când un nou stil de viață aduce noi cerințe și noi provocări, oamenii se îndreaptă tot mai mult către online și tehnologie. Iar Localo este liantul care unește online-ul cu offline-ul și aduce produsele românești, de la producători direct în casele românilor.
Dacă ești antreprenor, și produsele tale sunt 100% românești, meriți să fii cunoscut și apreciat, iar Localo te susține pentru a-ți promova cu succes produsele.
Dacă ești consumator, și dorești să te bucuri de produse naturale și autentice, cumperi simplu și rapid, chiar din confortul casei tale.
Studiile de piață arată că brandurile românești devin tot mai populare în rândul consumatorilor, urcând tot mai mult în topul preferințelor acestora. Localo înțelege pe deplin aceste schimbări și oferă un spațiu de tip marketplace, cu produse din belșug, în care cumpărăturile se fac rapid și ușor, direct de pe telefon, și se livrează oriunde în țară.