Back to Top
Lako i jednostavno Screenshot 0
Lako i jednostavno Screenshot 1
Lako i jednostavno Screenshot 2
Lako i jednostavno Screenshot 3

About Lako i jednostavno

Aplikacija za mršavljenje Lako i jednostavno je alat za pomoć korisnicima da postignu svoje ciljeve mršavljenja i održavanja idealne težine. Aplikacija omogućava korisnicima da prate svoj plan ishrane i vežbi, uz pomoć detaljnih video preporuka i saveta. Korisnici mogu da unesu informacije o svojoj težini, i ciljevima kako bi lakše pratili svoj napredak.
Aplikacija nudi gotov plan ishrane i treninga i može biti korisna za one koji žele da se drže striktnog režima i postignu svoj cilj u što kraćem vremenskom periodu. Plan ishrane je sastavljen od raznovrsnih, zdravih namirnica koje su uravnotežene da bi se osigurala dovoljna količina hranljivih sastojaka za organizam. Takođe plan je napravljen po danima i obrocima u toku dana, koje lako i jednostavno čekirate kada se obrok završi i na taj način sebe motivišete i nastavljate po planu da se hranite, sve dok svoj cilj ne ispunite. Za svaki obrok u toku dana je ispisan recept uz dodatni video pripreme i bonus saveta. Planovi treninga su sastavljeni od različitih vrsta vežbi koje mogu uključivati kardio i trening snage. Aplikacija takođe sadrži dodatne funkcije poput beleški o unosu hrane, vode i održavanje napretka putem alatki za upisivanje mera.
Aplikacija sadrži deo notifikacija u kom će se nalaziti poruke od strane administratora kao vid podsetnika i motivacije na dnevnom nivou.
Na aplikaciji imate svoj profil gde možete staviti svoju sliku profila i u tom delu se nazi pomenuti kutak gde možete pratiti svoj napredak. Takođe, u delu podešavanja vam se nalazi kontakt forma, vaša email adresa, notifikacije, odjava i aktivnost pretplate.