Back to Top
neoTV Screenshot 0
neoTV Screenshot 1
neoTV Screenshot 2
neoTV Screenshot 3

About neoTV

Модерниот начин на живеење бара модерен пристап во гледањето телевизија. NeoTV го овозможува токму тоа на кој и да е смарт уред, секаде каде што има интернет.

Преземете ја апликацијата и добијте 30 дена тест период!

neoTV апликацијата ви овозможува:
• Паузирање, премотување и снимање на програмата во живо
• Прегледување на снимената содржина
• Снимки од целата програма од последните 3 дена од националните канали
• Електронски програмски водич
• Родителска контрола

Апликацијата е достапна бесплатно за два смарт уреда во рамките на пакетот neoTrio кој вклучува Android™ уред за гледање на LCD или CRT телевизори, неограничен интернет за дома и бесплатна фиксна телефонска линија.

Повеќе информации побарајте на www.neotv.mk

НАПОМЕНА:
* За користењето на апликацијата неопходна е интернет конекцијата. Во случај да ја користите апликацијата на мобилен интернет, а за да избегнете евентуални дополнителни трошоци, препорачуваме да проверите во договорот со вашиот мобилен оператор колку интернет сообраќај имате вклучено во рамките на претплатата.
** Користењето на апликацијата е достапно исклучиво на територијата на Република Македонија.

author
Great
Blu3 Pr0
author
perfect
Saso Koteski
author
Odlicno
Jovan Pavloski
author
Ова е одлично.......
Matej Dodevski
author
E kam haruar fjalkalimin edhe tash nuk mundem me u kyç perseri, çfar duhet te bej? Jam perdorues i neotel. Gati 8 muaj
albulena lens
author
Супер апликација.
Biljana Nikovska