Back to Top
route.nl - fietsroutes & wandelroutes Screenshot 0
route.nl - fietsroutes & wandelroutes Screenshot 1
route.nl - fietsroutes & wandelroutes Screenshot 2
route.nl - fietsroutes & wandelroutes Screenshot 3

About route.nl - fietsroutes & wandelroutes

- Meer dan 100.000 gratis fietsroutes
- In Nederland, België en Duitsland
- Download routes voor offline gebruik
- De fietsroutes zijn gebaseerd op het knooppunten netwerk

Fietsen en wandelen is niet alleen leuk om te doen maar het is ook nog eens gezond. Elk jaar weer trekken we er met zijn allen op uit om de mooiste plekken te ontdekken, om te ontspannen of om simpelweg in conditie te blijven. Als we dan nog genoeg vitamine D mogen ontvangen van de weergoden, is de dag helemaal compleet.

Waar vind je een mooie, leuke fiets- of wandelroute die jij zoekt? We willen je hiermee helpen! Je kunt op verschillende manieren jouw gewenste route vinden. Wil je een route bij jou in de buurt? Gebruik dan dan knop "Routes in de buurt", wil je in een andere plaats, regio of recreatie gebied op pad gaan? Vul de naam dan in in het vrij zoeken veld. Misschien weet je nog niet precies waar je wil beginnen, kies er dan voor om de provincie aan te geven in combinatie met de gewenste afstand op het beginscherm. Natuurlijk kun je ook onze website (www.route.nl) of route.nl magazines gebruiken om inspiratie te krijgen voor de mooiste fiets- en wandeltochten, hiervoor kun je de ingebouwde QR Code scanner gebruiken.

Route.nl beschikt over tienduizenden routes in Nederland, België en Duitsland. Om precies de route te kunnen vinden die jij zoekt kun je na de eerste selectie je zoekopdracht verfijnen op thema, eten, drinken & slapen of op aanbieder van de route (bijvoorbeeld VVV, Route.nl, Falk) en nog veel meer.

Ben je bij de juiste route aangekomen, dan zie je in één oogopslag alle informatie van de route. Hier kun je de route downloaden voor offline gebruik, delen en favoriet maken. Druk op de kaart en je krijgt de mogelijkheid om te starten met fietsen of wandelen van de route. De kaart draait met je mee waardoor het volgen van de route heel gemakkelijk wordt. Verder vind je een wervende routebeschrijving met knooppunten en bijbehorende sfeerfoto’s zodat je een goede beleving van de route krijgt. Zelfs de dichtstbijzijnde VVV, groene parkeerplaats of treinstation wordt aangegeven! Met deze informatie weet je precies waar je aan toe bent. Om je gekozen routes te bewaren, voeg je deze toe aan je favorieten. Op deze manier kun je de routes direct terug vinden. Handig als je de route later (nog eens) wilt fietsen of wandelen!

Alle routes hebben één ding gemeen: ze zijn met zorg door alle partners van Route.nl samengesteld. Elke dag worden er routes toegevoegd. Zelf kun je ook routes toevoegen aan de app door ze te plannen met de route.nl fiets- en wandel routeplanner op www.route.nl/routeplanner.

Similar Apps - visible in preview.

Maplocs - Cycling Route Planner, Cycling Maps

Maplocs - Cycling Route Planner, Cycling Maps

4.2

Are you looking for an app which can find you the best routes to go cycling on and the best time to go at?

Fietsknoop bike and hiking app

Fietsknoop bike and hiking app

1.8

Use the bike and hike nodes system in The Netherlands, Belgium and the borders of Germany to plan your own bike routes.

Randopitons par GO Sport

Randopitons par GO Sport

0.0

Randopitons par GO Sport est l'application officielle du site Randopitons.

Rother Touren Guides

Rother Touren Guides

0.0

Hol Dir die beliebten Rother Wanderführer als interaktive Guides.

author
Werkt super handig.
Djeez2
author
Eenvoudig the bedienen tegen een korrekte prijs!
Andre De Ceuninck
author
Functional and easily used.
MICHAEL THOM