Back to Top
Светот на Биби Screenshot 0
Светот на Биби Screenshot 1
Светот на Биби Screenshot 2
Светот на Биби Screenshot 3

About Светот на Биби

„Светот на Биби“ е колекција од едукативни и забавни игри со ликот на Биби и е наменета за деца на возраст од 2 до 8 години. Во развојот на оваа апликација го запазуваме и социјалниот момент, а тоа е ограничување на времето достапно за игра во текот на денот. По истекот на времето апликацијата се заклучува и ќе биде достапна за користење наредниот ден.

author
прекрасна апликација. Ќерка ми ги научи буквите на 2 и пол години. Само една забелешка, во играта со погоди ја буквата би било добро буквите да се измешани, за да се учи букваата како графички приказ а не ме...
Daniel Nikoloski
author
Najdobri
Liza Jankovska
author
Одлична апликација
Moj Tineri
author
jas mislam deka e super edukativna igra za mali deca nam ni!trebse ova!!!!!!!!!!
A Google user
author
vc c v
Andriana Stavrevska
author
👏👏👏
Dragica Mihajloska