Back to Top
Përralla - E Bukura dhe Bisha - Shqip Screenshot 0
Përralla - E Bukura dhe Bisha - Shqip Screenshot 1
Përralla - E Bukura dhe Bisha - Shqip Screenshot 2
Përralla - E Bukura dhe Bisha - Shqip Screenshot 3
Free website generator for mobile apps; privacy policy, app-ads.txt support and more... AppPage.net

About Përralla - E Bukura dhe Bisha - Shqip

Në këtë aplikacion mund të gjeni përrallën tradicionale shqiptare "E Bukura dhe Bisha" dhe kuizin përkatës për këtë përrallë. Përralla është me ilustrime dhe me zërim që e bën shumë më të lehtë mësimin e saj. Pra përralla lexohet nga një zë i ëmbël i një vogëlusheje shqiptare. Ky aplikacion është në gjuhën shqipe dhe shërben tërësisht për qëllime edukative.

Kategori tjetër e këtij aplikacioni është edhe Ngjyrosja ku fëmijët mund të ushtrojnë të ngjyrosin kafshë dhe elemente të tjera si: qenin, lopën, kalin, peshkun, pemën, lulen, lepurin etj

Duke përdorur këtë aplikacion ju:

1) Do të mësoni përrallën E Bukura dhe Bisha
2) Do të mësoni leximin e fjalive të ndryshme
3) Do të zhvilloni inteligjencën
4) Do të ushtroni të mbajturit në mend
5) Do të ushtroni të ngjyrosni kafshë të ndryshme
6) Do të mësoni shumë fruta dhe elemente tjera të kuzhinës në kategorinë Luaj&Mëso

Nëse e pëlqeni aplikacionin ju lutem na vlerësoni me 5 yje!

Për çdo kritikë ose sugjerim ju lutem mos hezitoni dhe na shkruani në [email protected]

Similar Apps

123 Mëso Numrat - Shqip

123 Mëso Numrat - Shqip

0.0

123 Mëso numrat është aplikacion me qëllime edukativo-arsimore.Në këtë aplikacion mund të...

Njohuri elementare për fëmijë

Njohuri elementare për fëmijë

0.0

Në këtë aplikacion mund të gjeni shumë kategori të dobishme për fëmijët...

Vjersha për fëmijë - Shqip

Vjersha për fëmijë - Shqip

0.0

Në këtë aplikacion mund të gjeni shumë më shumë se 60 vjersha....

Matematik cocuk için - Turkish

Matematik cocuk için - Turkish

0.0

It's never too early to start your child's education. Preschoolers, kindergarteners, toddlers,...

Alfabeti Shqip - ABC 123

Alfabeti Shqip - ABC 123

0.0

Alfabeti Shqip është aplikacion edukativ për fëmijë, i cili përmban të gjitha...

Vjersha dhe Përralla - Shqip

Vjersha dhe Përralla - Shqip

0.0

Në këtë aplikacion mund të gjeni shumë vjersha dhe përralla. Vjershat dhe...

author
Lojo e
Lori Hyka
author
Shume program i mire per femije!
A Google user
author
Just perfect
Medina Krasniqi
author
shum bukur
0697464049 Hatillari