Back to Top
Bibla e Shenjtë Screenshot 0
Bibla e Shenjtë Screenshot 1
Bibla e Shenjtë Screenshot 2
Bibla e Shenjtë Screenshot 3

About Bibla e Shenjtë

Bibla Shqiptare KJV: Bibla e Shenjtë e Shenjtë - Kjo App përfshin një ebook të plotë të Biblës së Shenjtë (Dhiata e Vjetër dhe Dhiata e Re) në gjuhën Shqiptare Shqip. Ju mund të lexoni tekstin. Versioni i tekstit Albanian Bible është në dispozicion pa lidhje interneti (modaliteti offline) dhe është optimizuar për përdorim në pajisjen tuaj android. Duke mësuar Biblën e Shenjtë jeni
Duke i lënë fjalët e jetës të ndryshojnë, të frymëzojnë dhe të forcojnë. Ne ju lutemi të njoftoni se tani mund ta shkarkoni IT për përdorim falas. Provoje. Do ta duash!

Albanian Bible App: Lexoni Biblen ne gjuhen shqipe, ky version offline ju lejon qe te lexoni lirshem pa perdorur lidhjen e internetit, ne menyre te shpjete e te thjeshte.

Bibla e Shenjtë: Mbani shenim verset qe ju pelqejne me shume, e beni komentet e tua mbi to, me pas shperndani thenjet me te bukura me shoket e tu ,e rrjetet sociale.

Similar Apps

King James Audio - KJV Bible

King James Audio - KJV Bible

4.7

King James Bible - This King James Version Bible app was...

Bible en Français Louis Segond

Bible en Français Louis Segond

4.8

French Bible Louis Segond - Bible en français. We are happy to...

성경과찬송

성경과찬송

4.6

한국 성서 (성경과 찬송 무료) 를 한국어로 - 무료 성경과...

Santa Biblia Reina Valera

Santa Biblia Reina Valera

4.7

La Biblia en Español [Santa Biblia Reina Valera] – The Bible in...

Korean Bible 성경듣기

Korean Bible 성경듣기

4.7

성경- Korean Bible – The Holy Bible in Korean language (Hangul). Enjoy...

Hebrew Bible

Hebrew Bible

4.6

Hebrew Bible Audio and free text Bible app was developed to help...

author
Shume app i mire
mju oillkj
author
Fine
pen lu
author
ok
Albert Duraku
author
Bibla ēshtē vērtet e shenjt
Gabriela Kolldani
author
❤👏✝️
Andriana Macaj
author
The best
MA I MADHI N'VEND mmv