Back to Top
LogoTalkie | Logopedul Digital Screenshot 0
LogoTalkie | Logopedul Digital Screenshot 1
LogoTalkie | Logopedul Digital Screenshot 2
LogoTalkie | Logopedul Digital Screenshot 3

About LogoTalkie | Logopedul Digital

LogoTalkie este singura aplicație logopedică ce folosește recunoașterea vocală și se adresează tuturor vârstelor! Este unică în limba română! Logo Talkie înțelege exact ce îi spui!
LogoTalkie te ajută să-ți:
- autocorectezi și consolidezi pronunția sunetului.
- îmbunătățești dicția.
- dezvolți vocabularul activ.
- exersezi deprinderile de scris-citit.
- exersezi atenția, răbdarea și autocontrolul emoțiilor.

LogoTalkie este o aplicație pentru copiii români de pretutindeni, care vor să învețe limba sau încearcă să iși îmbunătățească dicția în limba română.
LogoTalkie este potrivită pentru orice vârstă și orice diagnostic din sfera tulburărilor de limbaj!
LogoTalkie a fost special concepută sub îndrumarea directă a prof. logoped E. Nedelcu de la C.J.R.A.E Dâmbovița, pentru a deveni un instrument util în exersarea pronunției și dicției corecte, dezvoltarea vocabularului activ la copiii cu tulburări de pronunție și limbaj și nu numai, dar și adulților care au nevoie de îmbunătățirea dicției în urma unui accident vascular cerebral.

Sfatul Logopedului:

Alege o zonă liniștită! Orice zgomot, cât de mic, poate denatura rezultatul și va fi nevoie de încă o repetiție!
Ascultă cu atenție denumirea imaginii, iar când microfonul devine verde poți repeta cuvântul auzit. Nu te supăra dacă nu reușești din prima. Aplicația e făcută pentru a exersa, nu pentru a ne enerva! Dacă chiar nu reușești, poți trece la următorul cuvânt și să încerci mai târziu.
Vei avea o pronunție corectă atunci când numărul punctelor adunate va fi maxim, iar al greșelilor aproape de zero. Perseverență, atenție, răbdare și vei reuși!
Din nefericire, aplicația nu poate înlocui logopedul. Dacă rezultatele dorite se lasă așteptate, cereți ajutorul unui logoped.