Back to Top
Investory - Bucluc pe Planeta Jucariilor Screenshot 0
Investory - Bucluc pe Planeta Jucariilor Screenshot 1
Investory - Bucluc pe Planeta Jucariilor Screenshot 2
Investory - Bucluc pe Planeta Jucariilor Screenshot 3

About Investory - Bucluc pe Planeta Jucariilor

Salutare și bine ai venit în lumea Investory: Bucluc pe planeta jucăriilor.


Aici, împreună cu personajele tale preferate, vei învăța despre bani rezolvând jocuri de investigație, quizz-uri și mistere.

Pregătește-te să devii detectiv și să rezolvi enigma de la Fabrica de jucării!


După o călătorie fantastică prin spațiu, vei ajunge pe planeta C001, unde tatăl tău a primit un nou job. În drumul tău ai văzut îndeaproape planetele și sistemul solar despre care ți-a povestit bunicul tău nu demult.

Abia ce ai reușit să despachetezi când afli că la fabrică se întâmplă ceva ciudat iar tu te hotărăști să explorezi de îndată împrejurimile.

Vei face cunoștință cu detectivul Max, șoarecele Aristide, Kenny, angajatul bâlbâit de la fabrica de jucării și domnul Ștabian care te vor ajuta sa elucidezi misterul însă depinde de tine să găsești indiciile salvatoare.

Magda va fi alături de tine încă de la început și te va învăța ce înseamnă să cumperi și cum să îți cheltui banii.

De la bunicul vei afla tot ce trebuie să știi despre de sistemul financiar iar discuțiile cu acesta sunt întotdeauna pline de informații utile. Se vede ca bunicul are ani de experiență în spate iar ce nu știe să îți explice va căuta pe internet. Spune că dacă îl folosești cu măsură poate să îți îmbogățească rapid cunoștințele de orice fel.

Pișcot va fi asistentul tău de încredere si te va ghida la fiecare pas în cazul în care ai nevoie de ajutor. Trebuie doar sa i-l ceri. Tot el te va învăța despre cum să îți planifici recolta de fructe extraterestre, să strângi bani pentru jucării scumpe si care e diferența dintre nevoie și dorință.


Bucluc pe planeta jucăriilor devine repede un joc foarte plăcut de copii iar părinții pot să urmărească progresul acestora, la fiecare pas, prin aplicația dedicată lor, instalându-și parent.investory.app.


Discuțiile despre bani nu sunt deloc ușoare și trebuie avute folosind un limbaj adaptat vârstei. De aceea, Investory vine în ajutorul părinților explicând copiilor concepte financiare într-un mod distractiv, potrivit acestora. Jocul a fost conceput pe baza unui studiu amănunțit la care și-au adus contribuția sociologi, pedagogi, specialiști în business și finanțe personale si nu în ultimul rând au fost consultați sute de părinți și copiii acestora.


Astfel cei mici vor învăța că banii nu cresc în copaci și că e necesar să își formeze obiceiuri financiare sănătoase.

Vor descoperi diverse metode pentru a-și satisface micile dorințele și să pună bani deoparte pentru un scop mai mare cum ar fi achiziția unei jucării cu preț ridicat.
Acțiunile și deciziile pe care le iau acum vor avea rezultate în viitor. Vor investi timp și efort care într-un final se vor transforma în bunuri materiale.

Se știe ca un copil este un negociator înnăscut. Acum, prin intermediul Investory, poate să-și pună în practică abilitățile și află care sunt tacticile potrivite în funcție de situație.


Vrei sa afli mai multe despre activitatea noastră?

Urmărește-ne pe Facebook https://www.facebook.com/investoryapp
Scrie-ne un mesaj la [email protected]
Înscrie-te la newsletter-ul nostru și fă parte din comunitatea părinților interesați de educație https://investory.app/

Similar Apps - visible in preview.

Kangi Club - English For Kids!

Kangi Club - English For Kids!

0.0

It’s fun to learn English kids!

Helen Doron Read

Helen Doron Read

4.0

With this easy to use app, learning to read in English is an enjoyable experience.

RMB Games 1: Toddler Games

RMB Games 1: Toddler Games

4.5

RMB Games – Knowledge Park 1 redefines toddler games by an impressive showcase of free alphabet, numbers, color learning and shape games.

RMB Games 2: Games for Kids

RMB Games 2: Games for Kids

4.1

Educational game for preschoolers Knowledge Park 2 with more than 200 objects to learn for children from 1 year and older.

Otsimo | Speech and Language Therapy SLP

Otsimo | Speech and Language Therapy SLP

4.1

Otsimo | Speech Therapy Pronunciation Articulation is proud to be the only Speech Therapy app that uses voice and speech recognition technology and machine learning; it understands exactly what you are trying to say!

My Unicorn dress up for kids

My Unicorn dress up for kids

4.5

My Unicorn is all about magical colors, cuteness and style!

author
Un joculet dragut pentru copii. Recomand.
Flaviu Vescan
author
Este clar mai mult decat un joc. Integreaza foarte bine principii financiare de baza intr-un mod cat mai prietenos pentru copii. Idee stralucita, asteptam si versiunile viitoare
alina stirbu
author
Good game for kids with valuable financial learning. Unfortunatly there is just one episode for the moment.
Mates Lucian