Back to Top
ALB TV Shqip Screenshot 0
ALB TV Shqip Screenshot 1
ALB TV Shqip Screenshot 2

About ALB TV Shqip

***BOOM***

TASHME ERDHI RISIA ME E FUNDIT PER ANDROID-et TUAJ !!! 📱📲

▪Jeni larg shtepis🏠 dhe nuk arrini dot telenovelen tuaj te preferuar??🕓😫
▪Humbet lajmin e fundit?🔚
▪Doni te shihni nje film apo jeni te merzitur dhe keni nevoje per pak muzike?😪🎶

MOS U SHQETESONI!!!😃
JU TASHME MUND TE SHIHNI TV KUDO QE JENI THJESHT ME NJE SHKARKIM TE APP ME TE FUNDIT.💪👍😍

NA BESONI😉

Ndiqni mbi 100kanale shqiptare & huaja
Filma, Dokumentare, Per femije etjj. Te gjitha ne celularin tuaj

Disa nga kategorite jane.....
- Kombetare
- Femije
- RTSH
-Dokumentare
Etjjj....

author
Amazing!
Funky Bois
author
Supper
make money
author
Wow amazing
this isbob