Back to Top
Hape Faqen - Unblock.al Screenshot 0
Hape Faqen - Unblock.al Screenshot 1

About Hape Faqen - Unblock.al

Unblock.al ju mundëson të zhbllokoni faqet e bllokuara në internet nga AKEP dhe organizatat e tjera.

Aplikacioni krijon një rrjet të sigurtë (DNS) që ju mundëson ti vizitoni edhe faqet që nuk mund të ju qaseni normalisht. Për ta aktivizuar klikoni butonin në aplikacion dhe lundroni internetin pa problem.

Perveç kësaj aplikacioni ofron shpejtësi më të mirë gjatë hapjes së faqeve dhe nuk lejon që shteti apo kompanitë e internetin të shikojnë cilët faqe i vizitoni.

Zhbllokoni faqe të ndryshme për video dhe filma me titra shqip.